Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Ο Εθνάρχης των  ''εθνικοφρόνων'' ελλήνων πολιτών...

(105) Dimitris Vardavas

(105) Dimitris Vardavas


H απάντηση του αξιωματικού
Σε επικοινωνία που είχε το zougla.gr μαζί του, ο ίδιος αρνήθηκε ότι ήταν παρών στα δικαστήρια, κατά τη διάρκεια του ανακριτικού έργου, επικαλούμενος ότι εκείνη την ώρα προΐστατο κάποιας αστυνομικής επιχείρησης. «Εκπλήσσομαι.
Εγώ γνωρίζω την οικογένεια Ρέστη είναι κακό;. Δεν βρισκόμουν όμως σήμερα στα δικαστήρια», ξεκαθάρισε.

* Ο Βίκτωρας Ρέστης κρίθηκε (το απόγευμα της Παρασκευής) προφυλακιστέος, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και ξεπλύματος βρόμικου χρήματος για το επισφαλές δάνειο των 5,8 εκατ. ευρώ της FB BANK.
Πηγή: zougla.gr

Ο Πατέλης ποζάρει με όπλο ~ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ο Πατέλης ποζάρει με όπλο 

~ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΕΝΑ ΣΚΙΤΣΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ...

ΕΝΑ ΣΚΙΤΣΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ...

 http://skitsoblog.blogspot.com

Νέο χαρτονόμισμα: το 25ευρω | left.gr

Νέο χαρτονόμισμα: το 25ευρω 

| left.gr

Μέλος της ΧΑ: Τον Ρουπακιά τον έστειλαν (Βίντεο) | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Μέλος της ΧΑ: Τον Ρουπακιά τον έστειλαν (Βίντεο) | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Το κακό με την ανοησία είναι, ότι δεν φαίνεται στους καθρέφτες!!

 Είναι αδύνατον, για τον ανόητο, να αναρωτηθεί για τυχόν σφάλμα στο συλλογισμό του, ή να καλέσει σε διάλογο κάποιον με την αντίθετη άποψη προκειμένου να ασκήσει έστω κάποιο αυτοέλεγχο. Ο ανόητος κουβαλάει θέσφατα τα οποία, σε ότι τον αφορά, δεν επιδέχονται κριτικής. Ο δε επικίνδυνος ανόητος, θα οργανωθεί σε ομάδες και θα επιδιώξει τον αφανισμό της άλλης άποψης. Αυτή είναι η αρχή του αυταρχισμού, του φανατισμού και, αν το επιτύχει τελικά, του φασισμού.

Η θεωρία των δύο άκρων, αυτή που προσπάθησε να βγάλει το 30% του πληθυσμού και την αξιωματική αντιπολίτευση “εκτός δημοκρατίας”, είναι μέρος μίας τέτοιας αυταρχικής και ανόητης πορείας.

Δεν είναι “προοδευτική ευαισθησία” οι συγκλίσεις, η επιδίωξη συναινέσεων, η μετριοπάθεια και η συνδιαμόρφωση πολιτικών. Είναι απαραίτητα βήματα για όποιον δέχεται ότι δεν έχει ο ίδιος το αλάθητο του Πάπα, ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις που αν δεν λειτουργήσουν ελεγκτικά για τις δικές του, αν μη τι άλλο, πρέπει να γίνουν σε κάποιο βαθμό σεβαστές. Αν καταλαβαίνει τι εστί δημοκρατία και γιατί λειτουργεί όπως λειτουργεί.
 
Δεν χωράνε “ξέρεις ποιός είμαι εγώ” στην πολιτική μίας σύγχρονης δημοκρατίας·  “πες μου ποιός είσαι εσύ” είναι το ζητούμενο, και “πού μπορούμε να συμφωνήσουμε”. Όπως δεν χωράνε τα “ή εμείς, ή αυτοί”.

Φτάσαμε να μιλάμε για αυτά τα αυτονόητα από την αρχή; Αυτή κι αν είναι η κρίση!! 
Όσο κι αν βελτιωθούν (!!) οι οικονομικοί  δείκτες στο σημερινό πολιτικό περιβάλλον, μόνο καταστροφή μπορεί να προβλέψει κανείς με ασφάλεια.
 
@radical30
 
Oι πιο πάνω σκέψεις απευθύνονται, κυριότατα, στους πολιτικούς και τα κόμματα της ψωροκώσταινας πατρίδας μας... Εμείς, αν συμφωνουμε ή διαφωνούμε με αυτές τις απόψεις, δεν με αφορά

Η προδοσία της Ελλάδας από τους Άγγλους....


... και αντί του μάννα, χολή!!! (video)

http://youtu.be/SAqoWWIfu4k

 

Η Xρυσόμαυρη Αυγή

Δεν θέλω να κάνω τον έξυπνο, αλλά το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου σήμανε ίσως η τελευταία μας ευκαιρία. Η Χρυσή Αυγή βάφτηκε με αίμα.  Η κοινωνία έχει έναν ήρωα. Ο νεοναζισμός όμως δεν νικήθηκε από τους πολιτικούς του αντιπάλους, αυτομαχαιρώθηκε. Η λεβεντιά δηλαδή του Παύλου, που δεν το έσκασε σαν λαγός, την έβαλε στη γωνία και όχι οι κοκορομαχίες στη Βουλή και τα φαφλατάδικα δελτία Τύπου των κομμάτων.

 Θα πρέπει λοιπόν επειγόντως, Αριστεροί, Δεξιοί και Πασόκοι, να πάψουν να κομπορρημονούν. Το παλιό πολιτικό σύστημα δεν απέκτησε ξαφνικά αξία επειδή οι πολέμιοί του νεοναζιστές σκότωσαν σε κοινή θέα. Αν συνεχίσουνε τις θεατρινίστικες υπερβολές, τα αντιρατσιστικά, κούφια μανιφέστα - μάλλον θα υπάρξουν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που όλοι προσδοκούν.

«Η Χρυσή Αυγή πληγώθηκε και εμείς πρέπει να της δώσουμε το τελειωτικό χτύπημα», ακούς κάθε μέρα στα ‘’παράθυρα’’ από ντούρους δημοκράτες με την ομήγυρη να πλειοδοτεί: «να εκπέσουν του βουλευτικού αξιώματος», «να τους πάρουμε τα γραφεία», «να τους απαγορεύσουμε να κατέβουν στις ευρωεκλογές». Αυτή η τελευταία ιδέα ήρθε από το εξωτερικό (από εκεί που έρχονται όλες οι καλές ιδέες για την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια).

Τα πράγματα όμως είναι πιο απλά και τα συνόψισε ο Τσίπρας με μια φράση: «Δεν θέλουμε τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου αλλά ενώπιον του νόμου»…

Υπάρχουν, λοιπόν, δικαστές; Έχουν απομείνει αξιωματικοί; Οι πολιτικοί ας παραμερίσουν, ας εγκαταλείψουν τα στασίδια στην τηλεόραση και ας ψάξουν στα πίσω στενά, αλλά πλέον και στις λεωφόρους. Οι λόγοι που γιγαντώθηκε η «Χρυσή Αυγή» είναι ακόμη εκεί.
 

Protagon.gr