Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Το μυστικό

Όλη η ταινία με ελληνικούς υπότιτλους

http://youtu.be/TlgMmWR-egM

Άνθρωποι: το χειρότερο πλάσμα του πλανήτη...


Δείτε πως ήταν η Αρχαία Αθήνα,το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου! (Vid)#sthash.rL5B0h4N.gbpl

Δείτε πως ήταν η Αρχαία Αθήνα,το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου! (Vid)#sthash.rL5B0h4N.gbpl

Μαργαριτάρι....

enikos.gr - Αθλητισμός: ΒΙΝΤΕΟ-Αυτός ήταν ο "Μαύρος Πάνθηρας"

enikos.gr - Αθλητισμός:

 ΒΙΝΤΕΟ-Αυτός ήταν ο "Μαύρος Πάνθηρας"

Ούτε ευρω-εκμετάλλευση, ούτε δραχμο-εκμετάλλευση, του Νίκου Μπογιόπουλου | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Ούτε ευρω-εκμετάλλευση, ούτε δραχμο-εκμετάλλευση,
του Νίκου Μπογιόπουλου

 | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

▶ Conspiracy (2001) - full movie - YouTube

▶ Conspiracy (2001) -

full movie -

- YouTube

Haltfields & McCoys


Haltfields & McCoys
Από την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στο  Μega TV

Τηλεοπτικό είδος σε άνθηση στην αμερικανική τηλεόραση, οι μίνι σειρές τοποθετούνται τεχνικά ανάμεσα στις κανονικές σειρές και στις τηλεταινίες, αφηγούμενες τις ιστορίες τους σε μικρό αριθμό επεισοδίων. Εδώ δεν μιλάμε φυσικά για εκείνες τις μίνι σειρές που δείχνει μεταμεσονύχτια το STAR, όπου ο κόσμος καταστρέφεται και κάποιος ηθοποιός δευτεράντζα επανέρχεται από τα αζήτητα για να μας σώσει, ούτε για κάτι απομιμήσεις τύπου Ιντιάνα Τζόουνς.

Μιλάμε για θεαματικές περιπέτειες όπως το «The Pacific» παραγωγής του Στίβεν Σπίλμπεργκ ή για one-actor shows όπως το «Mildred Pierce» με την Κέιτ Γουίνσλετ ή ακόμη και για το αγαπημένο μας «American Horror Story», που οι διοργανωτές των Emmy το εντάσσουν στις κατηγορίες των μίνι σειρών και γι’ αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το αναφέρουμε! Καθώς τα Emmy, οι Χρυσές Σφαίρες και τα βραβεία του Σωματείου των Αμερικανών Ηθοποιών απασχολούν όλο και περισσότερο την κοινή γνώμη, έτσι και οι μίνι σειρές, που βραβεύονται στις δικές τους ξεχωριστές κατηγορίες, φτιάχνονται πια από ηχηρά ονόματα και πιάνουν ψηλά καλλιτεχνικά στάνταρντ.

Μία απ’ αυτές, το «Hatfields & McCoys», με 16 υποψηφιότητες στα προπέρσινα Emmys και πέντε βραβεία, καθώς και μία Χρυσή Σφαίρα για τον πρωταγωνιστή Κέβιν Κόστνερ, μας μεταφέρει σε μια πραγματική βεντέτα ανάμεσα σε δύο οικογένειες στα σύνορα Δυτικής Βιρτζίνια και Κεντάκι, που κράτησε από το 1863 ως το 1891 και παραλίγο να οδηγήσει σε δεύτερο εμφύλιο. Τη σκηνοθεσία αυτής της επικής ιστορίας υπογράφει ο Κέβιν Ρέινολντς (παίρνοντας έτσι άφεση αμαρτιών για το «Waterworld» και το «Τριστάνος και Ιζόλδη» ), ενώ πρωταγωνιστούν, εκτός από τον Κόστνερ, ο Μπιλ Πάξτον και ο Τομ Μπέρεντζερ.

Το «Hatfields & McCoys» προβάλλεται στο MEGA από την Τρίτη 7/1 έως την Πέμπτη 9/1, στις 22:30. Δείτε το τρέιλερ:

http://youtu.be/8Hg9mvE1FA4

 - αθηνόραμα.gr

Υπόθεση «Δαντόν» - ypothesi «danton»

Υπόθεση «Δαντόν» - ypothesi «danton»

Ένας από τους πρωτεργάτες της Γαλλικής Επανάστασης (Σεπτ. 1792) που είχε την θλιβερή τύχη να θανατωθεί από τους συντρόφους του, όπως συνεύει και με τους Ροβεσπιέρο, Μαρά και άλλους επώνυμους επαναστάτες...