Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

MOMENTUM

Μία ολόκληρη ζωή σε ένα βίντεο μερικών ελάχιστων λεπτών...
http://youtu.be/1sgd6NuBq8w

@radical30
Έχεις σκεφτεί ποτέ;

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι τα τραγούδια που ακούς και οι ταινίες που βλέπεις μπορεί να είναι "σπυρί στον κώλο" για το κατεστημένο ; Γιατί δίνεις δύναμη σ' αυτούς που θα στα απαγορεύσουν ; Οργίζεσαι που δεν μπορείς να περπατήσεις με ασφάλεια στο δρόμο ό,τι ώρα θες. Και την οργή σου αυτή την διοχετεύεις σε δύναμη υπέρ αυτών που θα λύσουν το πρόβλημα σου, όχι με την πάταξη της εγκληματικότητας, αλλά με την απαγόρευση της εξόδου από το σπίτι.

Νευριάζεις που σε λέμε κακή οδηγό επειδή είσαι γυναίκα ή ακατάλληλη για διευθύντρια ή και χαζή επειδή είσαι ξανθιά, αλλά στηρίζεις αυτούς που θα σε κλείσουν μες στο σπίτι. Σε εκνευρίζει όταν οι άλλοι γνωρίζουν περισσότερα από
σένα αλλά εκστασιάζεσαι με τους εχθρούς της γνώσης.

Είσαι κοντός, χοντρός, άσχημος κι όχι μόνο φοράς την μάσκα της άριας φυλής αλλά και θεωρείς μαύρους, λεσβίες, αδερφές, αλλόγλωσους και αλλόθρησκους ως παιδιά ενός κατώτερου θεού.

Ως τώρα άλλη απαγόρευση δεν ένιωσες πέραν της βούλησης της μαμάς σου και του μπαμπά σου. Και στηρίζεις αυτούς που θα σου κλέψουν ό,τι θεωρούσες αυτονόητο. Που θα σου πουν τι σ' αρέσει, που ο ιδρώτας σου θα είναι το νερό τους.

Διοχέτευσες τόση οργή ως απόρροια του από παντού ευνουχισμού σου. Άλλοι σε έκαναν σκουπίδι. Και τώρα φταίει ο αδύναμος ; Φταίει ο αδύναμος που ήρθε από μια χώρα που του σφάζουν μάνα, γυναίκα κι αδερφή, για τον ευνουχισμό που δέχθηκες από τη μάμα, το δάσκαλο, τον υπουργό;

Θα μπορούσα να σε πω αμόρφωτο ή βλάκα. Προτιμώ να σε πω πλανεμένο...

Δημήτρης Βαρδαβάς Jr.
πηγή: facebook
Ανθρωπιά, συμπόνια, αλληλεγγύη: Μαθήματα ζωής!

http://youtu.be/GrV_ZvwZRvw

@radical30

Θεσμοθετείται η πώληση ληγμένων τροφίμων σε τιμή προσφοράς


tvxs.gr/node/108261









Τη δυνατότητα πώλησης ληγμένων τροφίμων σε τιμή προσφοράς θεσμοθετούν τα υπουργεία Ανάπτυξης και Υγείας. Σύμφωνα με το 5ο Άρθρο της νέας αγορανομικής νομοθεσίας, επιτρέπεται η διάθεση τροφίμων περασμένης χρονολογίας ελάχιστης διατηρησιμότητας, πλην όσων προσδιορίζονται από την κείμενη νομοθεσία ως «ευαλλοίωτα», με τον όρο ότι αυτά θα πωλούνται σαφώς διαχωρισμένα από τα άλλα τρόφιμα και με ταμπέλα που θα αναρτάται σε αυτά, στην οποία θα αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα η φράση «ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ».

Τα ως άνω προϊόντα πρέπει να πωλούνται σε χαμηλότερη τιμή, ενώ προβλέπεται ότι την αποκλειστική ευθύνη για την καλή υγιεινή κατάσταση των προϊόντων στις περιπτώσεις αυτές φέρει ο πωλητής.

Πρόκειται όχι για προϊόντα που έχουν αυστηρή ημερομηνία λήξης, όπως τα ευαλλοίωτα (γάλα, γιαούρτι), αλλά για εκείνα πάνω στα οποία αναγράφεται «ανάλωση κατά προτίμηση» (για παράδειγμα όσπρια, ρύζια, ζυμαρικά, κονσέρβες, αναψυκτικά, μέλια, μαρμελάδες, χυμοί ραφιού, λάδια κ.λπ.).


Έτσι, αντί να επιστρέφονται στις εταιρείες, όπως γινόταν μέχρι σήμερα, ή κατά περίπτωση να πετιούνται στα σκουπίδια, θα αποκτήσουν τη δική τους θέση στα ράφια των λιανεμπορικών αλυσίδων, αποδίδοντας κέρδος, τόσο στη βιομηχανία όσο και στους λιανεμπόρους.

Όπως αναφέρεται στο ακριβές κείμενο της διάταξης, ο χρόνος διάθεσης των προϊόντων δεν μπορεί να υπερβαίνει κατά περίπτωση:

- Τη μία εβδομάδα, στην περίπτωση προϊόντων των οποίων η ελάχιστη διατηρησιμότητα δηλώνεται με την αναγραφή ημέρας και μήνα.

- Τον ένα μήνα, στην περίπτωση των προϊόντων των οποίων η ελάχιστη διατηρησιμότητα δηλώνεται με την αναγραφή μήνα και έτους.

- Τους τρεις μήνες, στην περίπτωση των προϊόντων των οποίων η ελάχιστη διατηρησιμότητα δηλώνεται με την αναγραφή μόνο του έτους.

Σύμφωνα με τον ανανεωμένο αγορανομικό κώδικα της χώρας μας, προϊόντα περασμένης διατηρησιμότητας απαγορεύεται να διατίθενται σε χώρους ομαδικής εστίασης. Επίσης, απαγορεύεται η αντικατάσταση ή η τροποποίηση της χρονολογίας ελάχιστης διατηρησιμότητας με οποιονδήποτε τρόπο και από οποιονδήποτε.

 

Σάμος: Υπό αποδοκιμασίες η πορεία της Χ.Α ενάντια στο κέντρο μεταναστών | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Σάμος: Υπό αποδοκιμασίες η πορεία της Χ.Α ενάντια στο κέντρο μεταναστών


 | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ


"Ο καθένας μετριέται με την πορεία του, με τη στάση του απέναντι στα πράγματα, την καθημερινή του δράση, τις παρεμβάσεις του για τη στήριξη θεσμών, κανόνων και αξιών και τις προσπάθειές του γενικότερα ώστε να μην είναι απών ή αδρανής. Κατά τα άλλα πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα και περισσότερα. Μένω ανήσυχος για την κρίση της κοινωνίας και τις συνέπειές της".

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ


Ό δημοσιογράφος κ. Τάκης Μίχας δικαιούτα,ι όσο κανείς άλλος, να εκφράζει τέτοιες απόψεις περί αχαριστείας. Είναι ένα "κομματόσκυλο του κερατά'" και υπηρετεί τους πάτρονές του της Νέας Δημοκρατίας με συνέπεια και φανατισμό. Όχι η Ελλάδα να
καταστραφεί, όχι οι εγκληματικές πράξεις της  τροϊκανής κυβέρνησης Σαμαρά να βλάπτουν, πέραν του κλαμπ των ευεργετημένων που περιγράφει, αλλά το 90% των ελλήνων πολιτών, εκείνος θα κρατάει ψηλά το φλάμπουρο της αμαρτωλής παράταξης που υπηρετεί, σαν πιστό σκυλί. Μόνο που τα γαυγίσματά του δεν αποδεικνύουν ίχνος εντιμότητας. Απλά γαυγίζει με μπουκομένο στόμα, εκεί που έτρωγε και εξακολουθεί να τρώει,

με τη όρεξη ενός αρπακτικού (ζώου)...

@radical3o

ΤΟ ΒΗΜΑ - Απειλή για τη ζωή μέλους του κόμματος από τη Χρυσή Αυγή καταγγέλει το ΚΚΕ - πολιτική

ΤΟ ΒΗΜΑ -
Απειλή για τη ζωή μέλους του κόμματος από τη Χρυσή Αυγή καταγγέλει το ΚΚΕ

Η ΝΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ προειδοποιεί πως "οι απειλές και οι προπηλακισμοί από τους απόγονους του Χίτλερ, θα πάρουν την απάντησή τους" αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ

ΤΟ ΒΗΜΑ - Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής από Ελληνες της Νέας Υόρκης - πολιτική

ΤΟ ΒΗΜΑ -
 Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά της Χρυσής Αυγής από Ελληνες της Νέας Υόρκης - πολιτική...

Οι εισηγητές καθώς και αρκετοί παραβρισκόμενοι, καταδίκασαν την ιδεολογία και τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής, προβάλλοντας το σύνθημα: «Όχι στο φασισμό και στο ρατσισμό».

Στη Βουλή η αποκάλυψη της Ζούγκλας για τη «λίστα των 36»

Στη Βουλή η αποκάλυψη της Ζούγκλας για τη «λίστα των 36»

Ερώτηση στη Βουλή για τη λίστα των 36 πολιτικών προσώπων που αποκάλυψε η zougla.gr κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.

Διαβάστε ολόκληρη την ερώτηση:

«Πολιτικά παιχνίδια και Ψευδείς υπηρεσιακές βεβαιώσεις του επικεφαλής του ΣΔΟΕ για πολιτικά πρόσωπα»

ΟΛΑ για τον Θέμο

ΟΛΑ για τον Θέμο

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το γεγονός ότι την υπόθεση του γνωστού εκδότη χειρίζονται οι Οικονομικοί Εισαγγελείς και συγκεκριμένα ο κ. Σπύρος Μουζακίτης, οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν επιδείξει ιδιαίτερο ζήλο, προκειμένου να περαιωθούν μείζονος σημασίας υποθέσεις οι οποίες αφορούν στο οικονομικό έγκλημα