Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΡΕ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΡΕ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ...

Στην διάσκεψη των Παρισίων, που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά το τέλος του πολέμου, οι εκπρόσωποι των «νικητριών» χωρών υπολόγισαν και καθόρισαν το ύψος των ζημιών που προκάλεσαν τα χιτλερικά στρατεύματα κατοχής στην Ελλάδα σε δεκατέσσερα δισεκατομμύρια δολάρια, με αγοραστική αξία του 1938!

Αυτά δεν τα απεφάσισε κάποιο πρωτοδικείο Χαλκίδος, κάποιο κακουργοδικείο Λαρίσης, κάποιο λαϊκό δικαστήριο Γρεβενών, αλλά το ανώτατο διεθνές νομικό όργανο του κόσμου, η διάσκεψη των Παρισίων, ό,τι δηλαδή επισημότερο μπορούσε να υπάρξει.

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΡΕ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΡΕ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ...

Θάνατος στους γέρους!

Καλύτερα να τους πάνε στα ξερονήσια, να βγάλουν μια ανακοίνωση για το πόσα γλιτώνουμε από τη μαζική θανάτωση των συνταξιούχων. Κατόπιν ο κ. Στουρνάρας μπορεί να παρακαλέσει την κ. Μέρκελ να δηλώσει κάτι δακρύβρεχτο του τύπου «ματώνει η καρδιά μου με τα κουφάρια στα νησιά».

Όλα θα αποκατασταθούν σε μερικές δεκαετίες, όταν οι Γάλλοι εγείρουν ζήτημα ελληνικής συνταξιουχοκτονίας και ορίσουν μια επέτειο προς τιμήν των νεκρών.

Official Trailer | 2016: Obama’s America

Official Trailer | 2016: Obama’s America

ΤΟ ΒΗΜΑ - Διχάζει το αμερικανικό κοινό η νέα ταινία για τον Μπ. Ομπάμα - κόσμος

ΤΟ ΒΗΜΑ -
Διχάζει το αμερικανικό κοινό η νέα ταινία για τον Μπ. Ομπάμα

Real.gr - Επικαιρότητα - Σοκ και Δέος προκαλούν τα μέτρα

Real.gr - Επικαιρότητα -

Σοκ και Δέος προκαλούν τα μέτρα!

ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ: Μέχρι πότε θα ανέχεστε να σας κοροϊδεύουν τόσο φανερά και ασύστολα;

Θυμάστε ή δεν γνωρίζετε, ότι στα συναισθήματα των ανθρώπων περιλαμβάνονται λέξεις/όροι όπως: αξιοπρέπεια, οργή, φιλότιμο, ντροπή, δίκαιο, 
άμυνα, αντίδραση κλπ; 


Εντάξει, τους ξαναμαναψηφίσατε, από φόβο για τον Τσίπρα και τη δραχμή του, που σας στάλαξαν στις ψυχές σας μέχρι και το πρωί των Εκλογών. Αλλά σας έταξαν και την πρόθεση να επαναδιαπραγματευτούν τα Μνημόνια του ΔΝΤ, που μας έφερε το ΠαΣοΚ. Και έτσι, για μία ακόμη φορά, μας πήρατε και τους υπόλοιπους στο λαιμό σας, προσφεροντάς τους την Εξουσία. 

Και τώρα τι κάνουμε, τι κάνετε Εσείς οι ένοχοι;  Χαρακίρι ή "αυτοκτονία"; (γιατί υπάρχει κάποια διαφορά). 
Θα αντιδράσετε, θα θυμώσετε, θα αντισταθείτε ή σαν καλοί "εθνικόφρονες¨πατριώτες θα βάλετε και πάλι (μα δεν μπαφιάσατε) την ουρά κάτω από τα σκέλια και θα φωνάξετε: "Σφάξε με Αγά μου, ν' αγιάσω"!!

Μα δεν υπάρχει ντροπή;

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΡΕ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ...

ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ, ΡΕ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ...


Όπως διαπιστώθηκε, ο προϊστάμενος της Ειδικής Ομάδας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κι άλλοι αξιωματικοί με υπηρεσιακά οχήματα, εγκατέλειπαν τις έρευνες για την διεθνή τρομοκρατία και «εξερευνούσαν» περιοχές της Αργολίδας αλλά και της Ελλάδος, ψάχνοντας για χρυσό και αρχαία αντικείμενα. Τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ συνόδευαν, εκτός από το δολοφονηθέντα επιχειρηματία, ένας...ραβδοσκόπος κι ένας διευθυντής... εστιατορίου!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί. Θέλει; Του Αντώνη Δελλατόλα | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί. Θέλει;
Του Αντώνη Δελλατόλα


«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να λειτουργεί σαν ομάδα ακτιβισμού, δεν μπαίνει σε τροχιά κόμματος που επιθυμεί να διεκδικήσει την εξουσία, όταν έρθει η ώρα. Μου δίνει την αίσθηση ότι δεν το θέλει» (ακόμα). Αυτό μου είπε πρόσφατα ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ, και προφανώς το «ακόμα» το προσέθεσα εγώ στην κουβέντα που είχα μαζί του.


 TVXS - TV Χωρίς Σύνορα