Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Search

 

“Ηγέτες χωρίς σώβρακο”


Παίδες σήμερα θα είμαι λιτή και δωρική, γιατί έχω εκνευριστεί. Τι θα γίνει τέλος πάντων με τους μεγάλους άνδρες της ιστορίας; Με την ευκαιρία της περιπτώσεως Στρος Καν, δεν μπορώ παρά να παρατηρήσω πως μπορεί να διαφέρουν σε πολλά αλλά έχουν ένα κοινό χούϊ:  Κυκλοφορούν πολύ χωρίς σώβρακο!

Τι κακό είναι αυτό πια; Που θα φτάσουμε οι πικραμένοι λαοί αυτής της γης; Θα χρειαζόμαστε body guards για να πάμε να ζητήσουμε ένα ρουσφετάκι από το βουλευτή μας; Που οδεύει η δημοκρατία, της οποίας είμεθα και οι εφευρέτες;   Θα πηγαίνουμε (λόγου χάριν) να συγχαρούμε για τον διορισμό του τον χ υπουργό και θα αγωνιούμε μην ανοίξει το μοιραίο φερμουάρ και ξεπροβάλλει απειλητικά το μοιραίο όργανο; Αυτό είναι κατάντια παίδες!

Διότι ο Στρος-Καν δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος ξεβράκωτος (είναι απλώς ο πιο αντιπαθής). Υπάρχει τεράστια λίστα πριάπων πολιτικών. Τον θυμόσαστε τον Μιτεράν; Δεν είχε αφήσει βλεπούμενη γκόμενα αχούφτωτη ο άνθρωπος σου λέει. Ακόμα και ένα θηλυκό αρκουδάκι. Πάντα επιφυλασσόταν όταν τον έβλεπε στο ζωολογικό κήπο, μαθαίνω.

Ο πολύς ο κόσμος δεν τα ήξερε αυτά βέβαια, γιατί στην Ευρώπη είμαστε πολύ διακριτικοί με τα βίτσια των ηγετών και δεν το κάνουμε πολύ θέμα. Μετά το θανατό του, όμως, βγήκαν 2-3 παιδιά από 2-3 γυναίκες (εκτός της νομίμου φυσικά), που έσπασαν τη σιωπή τους και μας αποκάλυψαν ότι ΟΛΑ είχαν τον ίδιο μπαμπακούλη που ζούσε 3-4 παράλληλες ζωές (διότι όπως και να το κάνουμε η μία ζωή είναι βαρετή και έρχεται και βαριέται ο ηγέτης, πράγμα που δεν είναι σωστό, γιατί μετά δεν έχει κέφι να κυβερνήσει και τα κάνει χάλια, πράγμα που καταλήγει τελικά εις βάρος της δημοκρατίας).


Θέλετε να πιάσω τον Μπερλουσκόνι; Καλά αυτός έχει ξεφύγει τόσο πολύ που δύο τινά μπορεί να έχουν συμβεί: 1) να έπεσε στη μαρμίτα με το βιάγκρα και έχει ανεξέλεγκτες στύσεις και 2) να έχει αρχή καλπάζοντος αλτσχάϊμερ και να ξέχασε ότι μόλις τον έπιασαν να βγάζει στο κλαρί δυο ανήλικες καλόγριες και είναι υπόδικος. Ρε δεν πα να τον κράζουν όλοι, αυτός τον χαβά του. Προχτές λ.χ. στον είδα στη ΡΑΙ να διηγείται δημόσια πως την έπεσε σε μια γκόμενα στο αεροπλάνο.

Και ερωτώ παίδες: γιατί δεν τον αφορίζει ο πάπας; Τη στιγμή που επιβάλλει στον μέσο φουκαρά ιταλό να κάνει 45 μετάνοιες την ημέρα αν χρησιμοποιεί προφυλακτικό για να αποφύγει την ανεξέλεγκτη παιδοποιία, γιατί στο καλό δεν επιβάλλει στον ξαναμμένο καβαλιέρε να κάνει ένα κρύο ντους την ημέρα (που το τεκνό το κάνει πέρα) μπας και ηρεμήσει κάπως η ανεξέλεγκτη λίμπιντό του; Μήπως φοβάται να τον συναντήσει; Διότι με τη φόρα που έχει πάρει το αγόρι αυτό, το κατακαμένο από το πολύ σολάριουμ, μπορεί να την πέσει και στον Πάπα –έτσι ασπρούτσικος και παχουλούτσικος που είναι, δεν ξέρεις, μπορεί να του ανοίξει την όρεξη…


Η λίστα δεν έχει τέλος και (φυσικά) έχει και μεγάλα ελληνικά ονόματα μέσα. Ο εκλιπών ηγέτης του ΠΑΣΟΚ, ας πούμε, έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στον κατάλογο των ηγετών που λύγιζαν υπό το βάρος της λιβιδώς. Κι απ΄αυτόν ξεφύτρωσαν κάτι παράνομα τέκνα σουηδικής προελεύσεως, αν δεν απατώμαι-( αφήνω τον ανεκδιήγητο διαγωνισμό χήρας πάνω από τον τάφο του).


Δεν θα συνεχίσω παίδες. Θα κλείσω το μικρό εκνευρισμένο αυτό λογίδριο με την εξής καυτή ερώτηση: Γιατί δεν ακούσατε ποτέ καμιά γυναίκα πολιτικό να βιάζει κανέναν μπρατσωμένο ανήλικο; Γιατί δεν ακούσατε φήμες ότι η Αλέκα Παπαρρήγα την έπεσε στο παιδί του ασανσέρ; (κα μη μου πείτε πως σέβεται το προλεταριάτο, γιατί δεν θα σας πιστέψω) Γιατί αυτή η διαφορά στάσης;

Μπορείτε να φανταστείτε την Θάτσερ να ορμάει και να χουφτώνει το γεροδεμένο γκαρσόνι από ευαίσθητη περιοχή του καυτού σώματός του; Συλλαμβάνετε την εικόνα της Ανζελα Μέρκελ να βγαίνει γυμνή από το μπάνιο, να αντικρίζει το (πολύ) παιδί που της ανέβασε τη βαλίτσα και να τον κυνηγάει στο δωμάτιο να του πιάσει το μπούτι; (βέβαια εμάς μας έχει πιάσε τον κώλο, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία…).


Περιμένω με αγωνία τις απαντήσεις σας στα καυτά ερωτήματά μου. Μέχρι να διαλευκάνουμε πλήρως το θέμα πάντως –ειδικά εσείς κοριτσάρες- κρατείστε μια πισινή. Αν συναντήστε στο δρόμο κανένα υπουργό, κανά βουλευτή, κανά πολιτευτή του κυβερνώντος κόμματος ή της μείζονος αντιπολιτεύσεως (τώρα που έχει ανεβεί το ηθικό τους μετά το Ζάππειο 78), κρατείστε γερά την τσάντα σας και σφίξτε το βρακί σας.

Αν πάλι δεν ακούσετε την συμβουλή μου και σας πιάσουν μπόσικες, προς θεού μην πάτε να κάνετε τα παράπονά σας στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Πάγκαλο. Το πολύ πολύ να ισχυριστεί ότι μαζί τον φάγατε!


πηγή: protagon.gr

------------------------


Σχόλιο:


Νομίζω ότι είναι ένα άρθρο που παρά την "ελαφρότητα" του θέματος και την έντονα χιουμοριστική φόρμα του κειμένου, κτυπάει στο
"σταυρό" και λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Εκείνο που με ενόχλησε ‘ξώφαλτσα’, είναι ότι στη καταγραφή των "Ηγετών χωρίς σώβρακο", παρέλειψε (?) να αναφέρει τον πλανητάρχη Βill Clinton. Kai αναρωτιέμαι: είναι απλά μια σοβαρή παράληψη, ή σκόπιμη αποσιωποίηση; Γιατί, χρονολογικα, ο Μπίλ είναι ο πιο πρόσφατος, μετά τον Στρός Καν.....

Εκτός και αν η "πίπα" δεν εμπίπτει στα αμαρτήματα των "ξεβράκοτων" επειδή - απ' όσο γνωρίζω - μπορεί να συμβεί ακόμη και αν ο "πίπιζας" φοράει και το παλτό του...
 
@radical30

Search