Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ο 4ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

Ο 4ος ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

Ο Τέταρτος Παγκόσμιος Πόλεμος, λοιπόν, έχει προ πολλού ξεκινήσει και εξελίσσεται συνεχώς, αφήνοντας πίσω του πάμπολλα θύματα και πολλές παράπλευρες απώλειες.
Τι σημαίνουν όλα αυτά, για τη σημερινή κυβέρνηση της Ελλάδας;

 Προφανώς, ασχολείται με Τρόικες, μνημόνια, την κάλυψη του Τραπεζικού συστήματος και των πενήντα(;) μεγαλοκαρχαριών, με τους οποίους διαπλέκεται με αισχρό τρόπο και προκλητική κυνικότητα.

Πάντως, τη τύχη της χώρας και του  λαού της, η Κυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ την έχει αφήσει στη διάκριση της Μέρκελ και των Τραπεζών. Μοναδική της προτεραιότητα, η διατήρηση στην Εξουσία με κάθε μέσο, όσο σκληρά και  απάνθρωπα μέτρα και να της ζητηθούν να πάρει, από τα ξένα και ελληνικά αφεντικά της, μέσα  στον τρέχοντα μήνα Αύγουστο.

Ναι. Αλλά το άρθρο που ακολουθεί - και σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ να το διαβάσετε, μιλάει
και για άλλες παραμέτρους ως προς το μέλλον της πατρίδας μας, δεδομένου ότι ο
4ος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει και καθημερινά εξελίσεται.  Μόνο τυφλοί, ηλίθιοι και προδότες - πολιτικοί και πολίτες- δεν το αντιλαμβάνονται.

@radical30

ΝΤΙΕΓΚΟ ΒΕΛΑΘΚΕΘ

ΝΤΙΕΓΚΟ ΒΕΛΑΘΚΕΘ

Ο Ντιέγο Βελάθκεθ έφυγε από τη ζωή στις 6 Αυγούστου του 1660. Η ταφή του έγινε στην εκκλησία του Σαν Χουάν Μπαουτίστα, παρουσία ευγενών και αυλικών, ενώ οκτώ ημέρες αργότερα πέθανε και η σύζυγός του Χουάνα, την οποία έθαψαν δίπλα του.

ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ

ΝΟΑΜ ΤΣΟΜΣΚΙ

"Στην σκιά της Χιροσίμα"
του Νόαμ Τσόμσκι


Η 6η Αυγούστου είναι η επέτειος της Χιροσίμα και αποτελεί την ευκαιρία για μια καταλυτική ματιά όχι μόνο στα τρομακτικά γεγονότα της ημέρας αυτής το 1945, αλλά και σε ό,τι αυτά έφεραν στην επιφάνεια: ότι οι άνθρωποι, αφοσιωμένοι στον σκοπό τους να διευρύνουν τις ικανότητές τους για καταστροφή, βρήκαν επιτέλους τον δρόμο για να αγγίξουν το ύστατο όριο.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΕΡΥΒΑΚΗΣ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΒΕΡΥΒΑΚΗΣ

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 77 ετών ο πρώην βουλευτής και πολλάκις
υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, Λευτέρης Βαρυβάκης....


[... τον Αύγουστο του 1968 συνελήφθη εκ νέου, μετά την απόπειρα κατά του δικτάτορα Παπαδόπουλου. Ανακρίθηκε στην Ασφάλεια Αθηνών και την ΕΣΑ, όπου κρατήθηκε έως ότου καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη, για παράβαση του νόμου Α.Ν. 509 από το χουντικό στρατοδικείο της Αθήνας ...]