Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΖΩΝ ΤΟΥ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΤΑΧΑΟΥ





Η ζωή του ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΑΚΗ, , βγαλμένο από τη σύγχρονη παγκόσμια ιστορία, από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΑΚΗΣ αφηγείται την ιστορία της σύλληψής του από Ιταλούς στρατιώτες στο Αλβανικό Μέτωπο.




ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ (Ελληνικοί υπότιτλοι)

Ή Τιτάνειος άθλος ή Τιτανικός

Ή Τιτάνειος άθλος ή Τιτανικός



Γράφει o Στάθης

στο enikos.gr

Συγκρίνετε!

Συγκρίνετε!



Είναι ώρα απολογισμού και αναστοχασμού:

 Από τη μια, ο δρόμος της Κόλασης στον οποίο πορεύεται και βυθίζεται ο λαός και ο τόπος.

Από την άλλη, η αναγκαιότητα του άλλου δρόμου. Του δρόμου της εξόδου από την ΕΕ. Της μη αναγνώρισης του χρέους. Και της απαλλαγής από την εξουσία εκείνων που το δημιουργούν φορτώνοντάς το στις πλάτες του λαού.

Έξοδος από την ΕΕ! Είναι αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση και αδήριτη ανάγκη.



Νίκος Μπογιόπουλος

enikos.gr

Φρένο στους φόρους! Γκάζι στην ανάπτυξη

Φρένο στους φόρους! Γκάζι στην ανάπτυξη



Οι προτάσεις των δανειστών για τη νέα συµφωνία µε τη χώρα µας, που δηµοσιεύθηκαν τις τελευταίες ηµέρες, προκάλεσαν οδυνηρή έκπληξη στην ελληνική κοινωνία, καθώς αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι... θεσµοί εξακολουθούν να λειτουργούν και να συµπεριφέρονται ως... τρόικα. Οσα προτείνουν δείχνουν ότι είτε δεν έχουν ακόµη αντιληφθεί πόση ζηµία προκάλεσαν τα προηγούµενα χρόνια στην Ελλάδα µε τα αποτυχηµένα τους µνηµόνια, είτε την προκάλεσαν εσκεµµένα, βάσει προµελετηµένου σχεδίου.





Ν. Χατζηνικολάου

enikos.gr

Spiegel: Η Μέρκελ μπροστά στα ερείπια της πολιτικής της | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Spiegel: Η Μέρκελ μπροστά στα ερείπια της πολιτικής της



Η τρελή τροπή: Η Ελλάδα είναι μικρή, αδύναμη και χρεοκοπημένη. Και παρ’ όλα αυτά δεν είναι κι άσχημες οι πιθανότητες ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης, οι ήρωες των Αθηνών, να νικήσουν. Ο έκπληκτος θεατής διαπιστώνει ότι: Στη σκηνή της ευρωκρίσης συμπίπτουν το θέατρο του παραλόγου και η ελληνική τραγωδία. Η σκηνοθεσία έχει ξεφύγει από τον έλεγχο της Άνγκελα Μέρκελ. Αν πράγματι το κόστος ανέβει κι άλλο, οι Γερμανοί δεν θα έπρεπε να αναζητήσουν το φταίξιμο στην Αθήνα, αλλά στο Βερολίνο».





| TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Η κυβέρνηση υποκύπτει στις απαιτήσεις του ευρω-ιερατείου | INFOWAR

Η κυβέρνηση υποκύπτει στις απαιτήσεις του ευρω-ιερατείου



Η κοινή δήλωση του Eurogroup , η συνέντευξης των εκπροσώπων του Eurogroup ης τρόικας των δανειστών αλλά ακόμη και τα υπολανθάνοντα πίσω από την συνέντευξη Βαρουφάκη και το non-paper του Μαξίμου (http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231387426 ), δείχνουν ξεκάθαρα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ υποκύπτει στις απαιτήσεις του ιερατείου της ΕΕ για ουσιαστική παράταση του Μνημονίου. Η υποχώρηση αυτή ανοίγει τον δρόμο για ακόμη μεγαλύτερες υποχωρήσεις στο άμεσο μέλλον.





| INFOWAR

Αλαφούζος: Μια παγκόσμια οικολογική βόμβα | INFOWAR

Αλαφούζος: Μια παγκόσμια οικολογική βόμβα





Επειδή όμως, ακόμη και στον ασύδοτο χώρο του εφοπλιστικού κεφαλαίου, όποιος ρυπαίνει θα αναγκαστεί κάποια στιγμή να πληρώσει, η Βενεζουέλα επεφύλαξε μια δυσάρεστη έκπληξη στους Αλαφούζους. Ύστερα από 18 χρόνια δικαστικών περιπετειών, κατά τη διάρκεια των οποίων το Καράκας βρέθηκε αντιμέτωπο με τις ισχυρότερες ασφαλιστικές εταιρείες και τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία του κόσμου, το πρόστιμο για τα ρύπανση που προκάλεσε το Νήσος Αμοργός ορίστηκε στα 160 εκατομμύρια δολάρια.





 | INFOWAR

Τουρκία: Ο λαός είπε «Όχι» στον «σουλτάνο»

Τουρκία: Ο λαός είπε «Όχι» στον «σουλτάνο» 

Τουρκία: Ο λαός είπε «Όχι» στον «σουλτάνο»

Τουρκία: Ο λαός είπε «Όχι» στον «σουλτάνο»



Αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της Τουρκίας έφεραν οι εκλογές, με τον Ερντογάν να χάνει την αυτοδυναμία και τους Κούρδους να μπαίνουν στη Βουλή.

▶ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ - YouTube

▶ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ -



Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρ 2015
Η σύγχρονη λατινο-αμερικάνικη εκδοχή τού σοσιαλισμού που ενσαρκώνεται στο πρόσωπο του πρώην Προέδρου της Βενεζουέλας και στρατιωτικού Ούγκο Τσάβες (1954-2013




YouTube

▶ Ο γιουγκοσλάβος κομμουνιστής ηγέτης JOSIP BROZ TITO - YouTube

▶ Ο γιουγκοσλάβος κομμουνιστής ηγέτης JOSIP BROZ TITO





Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρ 2015
Ντοκυμαντέρ για το στρατάρχη Τίτο, αδιαφιλονίκητο ηγέτη των κομμουνιστών της Γουγκοσλαβίας και αρχιτέκτονα της παρτιζάνικης αντίστασης κατά των ναζί κατά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο (γεν.1892 - θαν.1980).


 - YouTube

▶ The Recruit 2003 720p BrRip x264 YIFY GREEK SUBS - YouTube

▶ The Recruit 2003 720p BrRip x264 YIFY GREEK SUBS -







Kalispera se olous. Mporeite epeisis na deite kai alles seires/tainies se afto to link: http://adf.ly/1EErhH Einai mia kainourgia selida pou vazei kathimerina nees ksenes seires kai tainies me Ellinikous ipotitlous! Parakalo kante to share! Efxaristo!
 
 YouTube

▶ The Mystery of a Hansom Cab 2012 - YouTube

▶ The Mystery of a Hansom Cab 2012 -



The Mystery of a Hansom Cab (2012)
Mελβούρνη 1886. Το μυστήριο αρχίζει όταν ένας μεθυσμένος άντρας πέρνει ένα ταξί, και κατά την άφιξη του καταλήγει νεκρός.





 YouTube