Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;

Δυστυχώς η Δημοκρατία είναι πλέον μία λέξη νεκρή για τους περισσότερους
των Νεοελλήνων, ανεξάρτητα από τα πολιτικά τους πιστεύω.

Η Παιδεία, η μόνη δύναμη που μπορούσε να ανακόψει τη λαίλαπα του φασισμού,
είναι αγαθό εν ανεπαρκεία. Ελάχιστοι οι καθηγητές που επιτελούν σωστά το έργο τους.
 Και αυτοί σε πολλές περιπτώσεις χλευάζονται από τους υπόλοιπους.

Η αληθινή κόκκινη γραμμή | ΘΕΜΑΤΑ | Protagon

Η αληθινή κόκκινη γραμμή

.... Ακόμα και η δελεαστική στην διατύπωση της πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ «να αντισταθούμε στους δανειστές», προσκρούει στο γεγονός ότι οι δανειστές μας σήμερα είναι οι λαοί της Ευρώπης.

Αυτοί μας δανείζουν, γιατί τα βρομερά γκόλντεν μπόις που κοιμούνται με βάρδιες στην είσοδο του χρηματοκιβωτίου του παγκόσμιου πλούτου –σύμφωνα με την μυθολογία κάποιων «αριστερών», έχουν αρνηθεί να μας δανείσουν.

Και την θέση τους έχουν καλύψει οι Σλοβένοι, οι Σλοβάκοι και οι Εσθονοί (και οι Γερμανοί και οι Γάλλοι και άλλοι τρισκατάρατοι, αλλά σας αναφέρω τους φτωχότερους από τους δανειστές μας που έχουν κατώτατο μηνιαίο μισθό 300 ευρώ και παρόλα αυτά μας δανείζουν - περίπτωση Σλοβακίας).



 | ΘΕΜΑΤΑ | Protagon

Τρύφων Τράγκας | ΠΡΟΣΩΠΑ | Protagon

Τρύφων Τράγκας |

.... Τώρα θα αναρωτηθείτε, γιατί έγραψα αυτή την ιστορία. Δεν είμαι βέβαιος.
Την είχα ξεχάσει εντελώς και την θυμήθηκα ξαφνικά τις τελευταίες μέρες, όταν
 είδα και άκουσα τις αντιδράσεις του Γιώργου Τράγκα για τη λίστα Λαγκάρντ.
Ένα περίεργο πράγμα λοιπόν…
 
ΠΡΟΣΩΠΑ | Protagon

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

Ο προϋπολογισμός του 2013...

Πρόταση

«Καλά όλα αυτά», θα μου πείτε. Έστω ότι έχεις δίκιο. Τι κάνουμε; Έχουμε εναλλακτική από το να περάσουμε τα μέτρα αυτά και να πάρουμε την δόση; Ο καλός φίλος Σταύρος Θεοδωράκης χθες έθεσε το ερώτημα αυτό: «Θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να γίνει κάτι διαφορετικό;» Question Ναι Σταύρο, όχι μόνο θα μπορούσε αλλά επιβάλλεται κιόλας:

Σε “πολιορκία” διαρκείας η κυβέρνηση

Σε “πολιορκία” διαρκείας η κυβέρνηση

<object name="kaltura_player_1351934361" id="kaltura_player_1351934361" type="application/x-shockwave-flash" allowScriptAccess="always" allowNetworking="all" allowFullScreen="true" height="390" width="640" data="http://www.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_1drf7v51/uiconf_id/8794331"><param name="allowScriptAccess" value="always" /><param name="allowNetworking" value="all" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="bgcolor" value="#000000" /><param name="movie" value="http://www.kaltura.com/index.php/kwidget/wid/1_1drf7v51/uiconf_id/8794331"/><param name="flashVars" value=""/><a href="http://corp.kaltura.com">video platform</a><a href="http://corp.kaltura.com/video_platform/video_management">video management</a><a href="http://corp.kaltura.com/solutions/video_solution">video solutions</a><a href="http://corp.kaltura.com/video_platform/video_publishing">video player</a></object>