Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Ο οδικός χάρτης της κυβέρνησης για τη νέα ΕΡΤ! ~ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Ο οδικός χάρτης της κυβέρνησης για τη νέα ΕΡΤ!

 ~ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

▶ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - YouTube

▶ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ -

 YouTube

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η ΠΑΛΑΙΑ ΒΟΥΛΗ- ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ:

Η ΠΑΛΑΙΑ ΒΟΥΛΗ- ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

«Το σκάνδαλο της ασυλίας»!

Γράφει  ο Νίκος Χατζηνικολάου  



Ο τρόπος με τον οποίο αντιδρούν οι πολιτικοί μας ταγοί κάθε φορά που υπόκεινται σε δημόσιο έλεγχο για τα οικονομικά τους, είναι σχεδόν πανομοιότυπος. Επικαλούνται τα ύποπτα συμφέροντα και τις υπόγειες μεθοδεύσεις αόρατων εχθρών τους, προκειμένου να τους πλήξουν. Και η απλή ακόμη δημοσίευση της είδησης, ότι ελέγχονται οι ίδιοι, τα κόμματα τους ή τα ιδρύματα, μέσω των οποίων εξασφαλίζουν «βήμα» και πόρους για την προβολή και την παρέμβασή τους, μετά την πολιτική τους αποστρατεία, είναι αρκετή για να δικαιολογήσει τη διατύπωση, από την πλευρά τους, ακραίων σεναρίων και θεωριών συνωμοσίας.

Στην Ελλάδα, ο απλός έλεγχος των οικονομικών ενός πολιτικού προσώπου, ιδίως μάλιστα αν πρόκειται για κορυφαίο και προβεβλημένο στέλεχος, είναι πάντοτε το αποτέλεσμα κάποιας… άθλιας σκευωρίας! Δημόσιο έλεγχο υφίστανται, αδιαμαρτύρητα, μόνον οι πολίτες. Οι πολιτικοί εξακολουθούν, στην πλειονότητά τους να θεωρούν ότι είναι… ιερά πρόσωπα και ότι επομένως, πρέπει να κινούνται και να ενεργούν υπεράνω του νόμου. Η «ιδεολογία» της ασυλίας, πολύ περισσότερο μάλιστα, όταν ανήκουν σε μεγάλα πολιτικά τζάκια, σε «ιστορικές» πολιτικές οικογένειες, εξακολουθεί σε μεγάλο βαθμό να καθοδηγεί και να υπαγορεύει τις κινήσεις και τις αντιδράσεις τους.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ τις δημοκρατικές ευρωπαϊκές κοινωνίες θεωρούνται αυτονόητα, εδώ δεν είναι. Στην Ελλάδα, για παράδειγμα, η συζήτηση για τον πρωτοφανή υπερδανεισμό των κομμάτων από το κρατικό τραπεζικό σύστημα, τα προηγούμενα χρόνια, είναι περίπου... απαγορευμένη. Κανείς δεν ρωτά με ποια κριτήρια δόθηκαν τα δάνεια αυτά, ούτε αν και πότε θα επιστραφούν. ‘Οπως κανείς βέβαια δεν ρωτά και πως είναι δυνατόν, αυτοί που δεν κατάφεραν να διαχειριστούν με στοιχειώδη επιτυχία τα του οίκου τους, να κρατούν στη συνέχεια το τιμόνι της χώρας… Στην Ελλάδα, ο υπερβολικός και ανεξήγητος πλουτισμός πολιτικών, που δεν εργάσθηκαν ποτέ στη ζωή τους και που, πριν από μερικά χρόνια, ξεκίνησαν την κοινοβουλευτική τους διαδρομή χωρίς να διαθέτουν κάποια άξια λόγου περιουσία, αντιμετωπίζεται περίπου ως φυσικό φαινόμενο!

Όποιος ζητά να ελεγχθεί πραγματικά σε βάθος το πόθεν έσχες τους, χαρακτηρίζεται σχεδόν αυτομάτως υπονομευτής και προβοκάτορας.      Και πολύ συχνά, βρίσκεται αντιμέτωπος με μηχανισμούς ηθικής -και όχι μόνο- εξόντωσής του… Και βέβαια, στη σημερινή Ελλάδα, οι πρώην πρωθυπουργοί δεν καλούνται ούτε καν ως απλοί μάρτυρες, όταν πραγματοποιείται δικαστικός ή κοινοβουλευτικός έλεγχος σκανδαλωδών υποθέσεων, που συνδέονται με την περίοδο της δικής τους κυβερνητικής θητείας...

ΕΙΝΑΙ ΝΩΠΑ τα παραδείγματα αρνήσεων πρώην πρωθυπουργών, να προσέλθουν και να καταθέσουν σε συνεδριάσεις εξεταστικών επιτροπών της Βουλής, παρότι εκλήθησαν. ‘Οπως πρόσφατες είναι και οι επισκέψεις εκπροσώπων των επιτροπών αυτών, σε γραφεία πρώην πρωθυπουργών, για να παραλάβουν ένα τυπικό υπόμνημα, αντί πραγματικής κατάθεσης και να απέλθουν πανευτυχείς για τη... γνωριμία και ευγνώμονες για τον... καφέ που τους προσφέρθηκε!

Η πλέον τρανταχτή, όμως, περίπτωση του τελευταίου διαστήματος, είναι αυτή της άρνησης του δικαστηρίου, στο οποίο εκδικάζεται το σκάνδαλο με τις μίζες των εξοπλισμών, να καλέσει τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κ. Σημίτη και τους υπουργούς-μέλη του ΚΥΣΕΑ της εποχής του, να καταθέσουν και να εξετασθούν, παρά το δίκαιο και εύλογο αίτημα του βασικού κατηγορουμένου για την υπόθεση αυτή κ. Α.Τσοχατζόπουλου. ‘Αρνηση που δεν έχει καμμιά λογική και δεν μπορεί να γίνει κατανοητή, παρά μόνον αν εξηγηθεί με βάση τη θεωρία, ότι όσοι διετέλεσαν πρόεδροι κυβερνήσεων στην Ελλάδα, είναι ιερά πρόσωπα, ένα είδος τοτέμ, «άγιες» εικόνες και δεν επιτρέπετα,ι όχι η κλήση τους στο δικαστήριο, αλλά ούτε καν η απλή επίκληση του ονόματός τους!

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, που κυριαρχεί στη χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες, βαρύνεται με σωρεία σκανδάλων, τα οποία έχουν ουσιαστικά συγκαλυφθεί. ‘Εχουμε σκάνδαλα, αλλά όχι ενόχους. Και βέβαια αυτό το παρηκμασμένο πλέον σύστημα, έχει τεράστιες ευθύνες για την πολιτική, ηθική και οικονομική χρεωκοπία της χώρας, στην οποία συνέβαλε αποφασιστικά με την ανικανότητα και την ανηθικότητά του.

Σήμερα, ορισμένα από τα κορυφαία του στελέχη, βλέποντας να μεγαλώνει καθημερινά το κοινωνικό ρεύμα της αμφισβήτησης των πεπραγμένων τους, αμύνονται με λύσσα υπέρ των κεκτημένων τους και ιδίως υπέρ της ασυλίας τους, όπως αυτή διαμορφώθηκε με ένα ισχυρό πλέγμα νομοθετικών ρυθμίσεων, κομμένων και ραμμένων στα μέτρα τους. Πρόκειται για μια μάχη οπισθοφυλακής, την οποία καθοδηγούν οι πλέον διεφθαρμένες δυνάμεις της πολιτικής μας σκηνής. Αυτοί που φέρουν τις βαρύτερες ευθύνες για το σημερινό εθνικό μας κατάντημα. Αυτοί που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα, που ο λαός δυστυχεί εξαιτίας τους, να συμπεριφέρονται και να ενεργούν, με τον ίδιο σκανδαλώδη, φαύλο και ανήθικο τρόπο, που χαρακτήρισε την πολιτική τους διαδρομή των προηγούμενων δεκαετιών.

Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα της οριστικής αποστρατείας τους; Μήπως ήρθε η ώρα να εγκαθιδρυθεί επιτέλους ένα κράτος δικαίου, ισονομίας και ισοπολιτείας, στο οποίο οι πολιτικοί θα δίνουν καθημερινά και έμπρακτα το παράδειγμα της έντιμης και καθαρής πορείας; Μήπως ήρθε η ώρα να περάσει από τη Βουλή ένας νόμος, με μία μόνο φράση: «Ο πολιτικός έχει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του απλού πολίτη»;

Μήπως;

 
Realnews.gr

Αυτές είναι οι διάσημες Ελληνίδες που έχουν φωτογραφηθεί για το Playboy - ΕΙΚΟΝΕΣ ~ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Αυτές είναι οι διάσημες Ελληνίδες που έχουν φωτογραφηθεί για το Playboy -

 ΕΙΚΟΝΕΣ ~ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Και οι Σαμαρικοί έπαψαν να πιστεύουν στον Σαμαρά



'' Ακόμη και το Σαμαρικό antinews.gr, ρωτά τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για ποιον λόγο ακολουθεί ένα πρόγραμμα που καταστρέφει τη χώρα και τον λαό μας ''

Κάποια στιγμή τα παραμύθια τελειώνουν και δεν έχουν πάντοτε ευχάριστο τέλος.

Είναι αλήθεια ότι ένα κύκλος φιλοσαμαρικών προσώπων, πέραν από τους στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι ζουν στη γυάλα ... του Μεγάρου Μαξίμου, εγκλωβισμένοι εξαιτίας της λαϊκής οργής και μακριά από την κοινωνική πραγματικότητα, στήριξε με πάθος τον ετοιμόρροπο πρωθυπουργό, παρά το γεγονός ότι κατέστρεφε και συνεχίζει να καταστρέφει τη χώρα.

Όμως, έχουν αντιληφθεί πλέον και αυτοί, όσο και αν αγαπούν τον Αντώνη Σαμαρά, όχι μόνο ότι το πρόγραμμα της τρόικας "δεν βγαίνει", αλλά και ότι η επιμονή του Αντώνη Σαμαρά να εκτελεί τα κελεύσματα της Μέρκελ και των δανειστών, όχι μόνο δεν οδηγεί πουθενά, αλλά είναι επιβλαβής για τη χώρα.

Αίσθηση λοιπόν προκαλεί το δημοσίευμα της γνωστής φιλοσαμαρικής ιστοσελίδας antinews.gr, με τίτλο "Το πρόγραμμα της τρόικας δεν σώζει τη χώρα, την αποτελειώνει".

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο σαμαρικός αρθρογράφος, Κώστας Ροδινός

"Ειλικρινά δεν βρίσκω ούτε ένα λόγο γιατί η κυβέρνηση θα πρέπει να επιμένει σ’ ένα πρόγραμμα που εξαθλιώνει την κοινωνία, χωρίς να προσφέρει ελπίδα. Ο Πρωθυπουργός είχε ακόμα από το 2010, περιγράψει και τις αδυναμίες του μνημονίου και τις επιπτώσεις του στην οικονομία και την κοινωνία. Δεν ξέρω πόσο καιρό ακόμα θα εφαρμόζει ένα πρόγραμμα που δεν το πιστεύει, αλλά κάποια στιγμή, και σύντομα μάλιστα, πρέπει να πει τα πράγματα με το όνομά τους και να θέσει όλους ενώπιον των ευθυνών τους. Γιατί ένας λαός για να σωθεί πρέπει να το θέλει και για να το θέλει πρέπει να ελπίζει".

Σωστά λοιπόν. Το λαοκτόνο και επιβλαβές για την εθνική κυριαρχία πρόγραμμα,
δεν βγαίνει. Όμως, οι ευθύνες του πολιτικά χρεοκοπημένου πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ειναι τεράστιες. Ο ίδιος διάλεξε ποιον δρόμο θα ακολουθήσει, αλλά το έγκλημα είναι ότι πήρε στον λαιμό του έναν ολόκληρο λαό, παρά το γεγονός ότι γνώριζε. Και όταν κάποιος γνωρίζει ότι οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή τότε δύο πράγματα συμβαίνουν: Είτε είναι ανόητος, είτε είναι επιτήδειος.

Πλέον είναι αργά για δάκρυα (από τους υποστηρικτές του Σαμαρά). Ολόκληρη η οικουμένη, ολόκληρος ο ξένος Τύπος και οι σοβαρότεροι οικονομικοί αναλυτές βλέπουν ότι το πρόγραμμα που επιβάλλεται στην Ελλάδα είναι αδιέξοδο. Μόνο ο Σαμαράς, οι λίγοι φίλοι που του έχουν απομείνει, η ντόπια διαπλοκή και τα δομημένα συμφέροντα, πιστεύουν στην συνταγή του μνημονίου που οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή για τους δικούς τους λόγους, είτε αυτοί αφορούν στην πολιτική τους διάσωση, είτε στο γεγονός ότι αποτελούν πειθήνια όργανα της γερμανικής Καγκελαρίας, είτε στο ότι πρέπει να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες κολλητών επιχειρηματιών. Ελάχιστα ενδιαφέρουν τον ελληνικό λαό τα κίνητρα του σημερινού συστήματος διακυβέρνησης, που το οδηγούν στην απόφαση να δράσει με τρόπο επιβλαβή για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας και για τον ελληνικό λαό.

Οι ευθύνες, όμως, είναι τεράστιες και για όσους έχουν στηρίξει τον Σαμαρά. Βέβαια, η μετάνοια των σαμαρικών έχει αξία. Μπορεί, όμως, να φανταστε ο κάθε έναςί ποιος κρατά την τύχη της χώρας στα χέρια του και ποιους κινδύνους διατρέχει η Ελλάδα, όταν ούτε οι πιο φανατικοί οπαδοί του δεν πιστεύουν στις επιλογές Σαμαρά; Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από μετά Χριστόν προφήτες, αλλά η αναγνώριση των λαθών είναι χρήσιμη.

Με την πρωθυπουργία Σαμαρά η χώρα έχασε πολύτιμο χρόνο. Με την πρωθυπουργία Σαμαρά η χώρα βυθίστηκε ακόμη περισσότερο στην ύφεση και στην κρίση. Επί Αντώνη Σαμαρά η Δημοκρατία καταργήθηκε στην πράξη και η εθνική κυριαρχία δέχθηκε πολλαπλά και ισχυρά πλήγματα.

Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε μια επιλογή: Να υπηρετήσει πιστά τον οικονομικό εθνικισμό, την γερμανική Καγκελαρία σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού και της πατρίδας. Υπήρξε εκτελεστής του σχεδίου της μεταροπής της Ελλάδας σε περιφέρεια της γερμανικής ενδοχώρας, σε αποικία χρέους. Για αυτόν και για πολλούς άλλους λόγους η εποχή Σαμαρά στην πρωθυπουργία της χώρας θα γραφτεί με μελανά χρώματα από τους ιστορικούς του μέλλοντος. Και σίγουρα οι ιστορικοί του μέλλοντος δεν θα τον εξυμνήσουν για τον ... πατριωτισμό του. Κάθε άλλο. Αυτό που θα μείνει ίσως, όχι στην ελληνική, αλλά στην γερμανική ιστοριογραφία του μέλλοντος θα είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης των Γερμανών.

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ήδη καταδικασμένος στη συνείδηση του ελληνικού λαού.
Θα τον καταδικάσει και η ιστορία.


ΥΓ: Αν, όπως λέει ο κ. Ροδινός, ο Σαμαράς ακολουθεί ένα πρόγραμμα που δεν πιστεύει τότε (για να μην γραφτεί τίποτα χειρότερο) είναι τουλάχιστον ανεπαρκής στο να ασκεί τα πρωθυπουργικά του καθήκοντα. Ας κάνει το μόνο που του έχει απομείνει: Ας οδηγήσει τη χώρα όσο γίνεται πιο γρήγορα σε εκλογές. Ας σταματήσει να καταστρέφει την Ελλάδα.


periodista.gr



======================================



Σαμαράς: στρατηγέ Λι, ιδού ο (πήλινος) στρατός σου...
του Βασίλη Κεχαγιά


   Ρωτήσανε το δάσκαλο του ταοϊσμού, Με Τσε: «Γιατί τρέχεις πίσω από τους ανθρώπους;» κι αυτός απάντησε: «Ζούμε σε μια διεφθαρμένη εποχή. Μια ωραία γυναίκα κλείνεται στο σπίτι της και δεν έχει ανάγκη να βγει στους δρόμους. Περιμένει να πάνε και να τη βρούνε. Γι αυτό τρέχω κι εγώ, προκειμένου να συναντήσω τους ωραίους ανθρώπους, οι οποίοι κρύβονται».

Νομίζεις ότι, αιώνες μετά, η Κίνα θέλησε να κάνει πράξη τη θεωρία του Με Τσε και περιμένει τους λογής ζήτουλες να πάνε να τη συναντήσουν και να εκζητήσουν τα (ωραία) χρήματά της. Φυσικά, αντίστοιχους αιώνες απέχει κι ο Σαμαράς από το να έχει οποιαδήποτε σχέση με τον Με Τσε και αρκεί η αλλαγή της λέξης «εποχή» με αυτήν της «χώρας» για να μοιάζει η ρήση με αυτήν του προκατόχου του Γεωργίου του βραχέος (κοινώς: Γιωργάκη), όταν σε ρόλο κατοχικού κουκουλοφόρου, κατέδιδε τη χώρα του στα ώτα του Στρος Καν.

Εκεί, στους παλιούς αιώνες, στον 3ο π.Χ., ο πρώτος αυτοκράτορας της Κίνας, ο Τσιν Σι Χουάγκ Τι, έστηνε τον περίφημο πήλινο στρατό, ένα κατασκευαστικό θαύμα. Χιλιάδες αργιλώδεις στρατιώτες, σε φυσικό μέγεθος, αναλάμβαναν τη φύλαξη του ματαιόδοξου και ανασφαλούς αυτοκράτορα, όταν αυτός θα κατέβαινε στον κάτω κόσμο.

Μπορούμε να φανταστούμε ξανά, στους σύγχρονους αιώνες, τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να επιδεικνύει το εργατικό δυναμικό της Ελλάδας, παρατεταγμένο σε ουρές έξω από τα ταμεία ανεργίας, πλέον, προτείνοντας και πάλι τον τρόπο σύγχρονου πολιτικού: «Λι Κετσάγκ, ιδού
ο στρατός σου».

Αν η αλλαγή του στρατηγικού ονόματος Βαν Φλιτ,  με αυτό του πρωθυπουργού της Κίνας, είναι μια πρόοδος για τον πλανήτη, η ταυτότητα του λόγου μάλλον αποτελεί άλλη μια καθήλωση για τη χώρα μας.

Συγχρόνως με τον προτεινόμενο στρατό, λιμάνια, αεροδρόμια και ΚΤΕΛ (ξανά)επιδεικνύονται ως αξιοποιήσιμο υλικό, προκειμένου να φυλάγουν τη διόλου ανασφαλή Κίνα, κατά τη βόλτα της στον έξω (και όχι στον κάτω) κόσμο. Η πήλινη Ελλάδα (αλήθεια, πως είχατε αποκαλέσει τη Γερμανία, φιλομνημονιακέ, κύριε ΠάγκαλεWink προβάλλει, για πολλοστή φορά ως επιτυχία, την ολοένα και πιο εκπτωτική πολιτική της, προϊόν αργίλου τόσο των πολιτικών της όσο και των συνδικαλιστών της.

Αλήθεια, θα βγουν τώρα να φωνάξουν «όχι στο ξεπούλημα των λιμανιών»
ή θα πουν «ευχαριστούμε, κύρις Λι», θυμίζοντας κι αυτοί με τη σειρά τους «ευχαριστούμε, κύριε Τζόνσον», άλλων εποχών.

Η ΟΛΜΕ έχει ανοίξει διάπλατα το δρόμο...

   
πηγή: tvxsteam/tvxs.gr


▶ Ο Α. Βγενόπουλος στον ΣΚΑΪ - YouTube

▶ Ο Α. Βγενόπουλος στον ΣΚΑΪ 

- YouTube

Tσίπρας: "Να εξοργίζεστε κ.Πρετεντέρη..." - YouTube

Tσίπρας: "Να εξοργίζεστε κ.Πρετεντέρη..." 

- YouTube

Ανακοίνωσαν τη Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη

Ανακοίνωσαν τη Λεωφόρο Μίκη Θεοδωράκη

Από την άκρα δεξιά στο «Hotel Samaras»

Από την άκρα δεξιά στο «Hotel Samaras»

Περίπτωση Βορίδη και Χρυσής Αυγής

Ο Τσοχατζόπουλος ο Σαββόπουλος και το πολιτικό κύρος

Ο Τσοχατζόπουλος ο Σαββόπουλος και το πολιτικό κύρος!!!!!

Το ΧΩΝΙ - Πλησιάζει η ώρα της "τελικής λύσης" για την Ελλάδα

Το ΧΩΝΙ - Πλησιάζει η ώρα της "τελικής λύσης" για την Ελλάδα

Άρθρο του Δημήτρη Καζάκη, με πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, όχι μόνο μπλα μπλα...

Το ΧΩΝΙ - Όταν δε μιλάς με... παπαγάλους: Δημοσιογράφος του Bloomberg πήρε στο ψιλό τον Στουρνάρα!

Το ΧΩΝΙ - Όταν δε μιλάς με... παπαγάλους:
Δημοσιογράφος του Bloomberg πήρε στο ψιλό τον Στουρνάρα!

Το ΧΩΝΙ - O Iγνατίου ειρωνεύεται Μηταράκη (και κατ΄επέκταση τους παπαγάλους που... πανηγυρίζουν)

Το ΧΩΝΙ - O Iγνατίου ειρωνεύεται Μηταράκη (και κατ΄επέκταση τους παπαγάλους που... πανηγυρίζουν)

Άνεμος Αντίστασης: Συντονισμένη προσπάθεια φίμωσης της ΕΡΤ - Κλείνουν τους πομπούς

Άνεμος Αντίστασης: Συντονισμένη προσπάθεια φίμωσης της ΕΡΤ

 - Κλείνουν τους πομπούς

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ – ΟΜΠΑΜΑ!

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ – ΟΜΠΑΜΑ!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Αυγούστου 9, 2013

ΣΑΜΑΡΑΣ-ΟΜΠΑΜΑ: Όλα τα θέματα επί τάπητος. ΣΥΖΉΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΜΜΕ!

Οι Σκοπιανοί υποστηρίζουν ότι συζητήθηκαν και τα Ελληνοτουρκικά.                                          Εξαιρετικά “περίεργο” ρεπορτάζ…


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Μεταφέρουμε ολοκληρωμένη την ανταπόκριση των σκοπιανών από τις ΗΠΑ και βγάζουμε λαβράκι!

Συζητήθηκαν όλα. Συζητήθηκε μέχρι και η στήριξη της πολιτικής της Τουρκίας! Ακολουθεί η ανταπόκριση των σκοπιανών απο σχετική διαδυκτιακή πύλη και διαπιστώστε μόνοι σας τι μας ετοιμάζουν:
Συνάντηση Kerry – Σαμαράς ήταν παραγωγική(;)

Στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ έχει μόλις τελειώσει τη συνάντηση που είχε                      ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό Τζον Κέρι…..

08082013211802_andonis%20samaras.jpg
Η τελευταία ενημέρωση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ που πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά τη συνάντηση του εκπρόσωπου Jen Psaki που είπε ότι λόγω του σύντομου χρονικού διαστήματος δεν έχει καμία πρόσθετη πληροφορία.

- Ο κ.Carrie και ο πρωθυπουργός Σαμαράς είχαν μια παραγωγική συνάντηση στην οποία επισημαίνεται η αντοχή της ελληνοαμερικανικής εταιρικής σχέσης. Ο γραμματέας κ. Carrie αναγνώρισε ότι η Ελλάδα κάνει δύσκολες αλλά αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς ομολόγων και να αρχίσει να αναπτύσσεται οικονομικά. Ο γραμματέας κ. Carrie υπογράμμισε την αλληλεγγύη με τον ελληνικό λαό που πραγματοποιούν αυτές τις σημαντικές αλλαγές. Ο Γραμματέας κ. Carrie μίλησε για αμυντική συνεργασία με την Ελλάδα και υπογράμμισε τη σημασία να έχουν οι ΗΠΑ μια ισχυρή σύμμαχος του ΝΑΤΟ σε αυτή τη σημαντική περιοχή(;).

 Επίσης, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης στην ευρύτερη περιοχή, δήλωσε ο ανταποκριτής κ.Psaki.

Στη συνάντηση, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ μεταξύ κ. Σαμαρά με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα αναμένεται να παραστεί και η υπουργός Οικονομικών Cejku Lu (όπως και συνέβει!).
Ο κ.Σαμαράς συνέχισε τις προσπάθειες για να αφήσει την εντύπωση, στα ελληνικά ΜΜΕ που παρακολουθούν την επίσκεψη, ότι το ζήτημα της ονομασίας θα πρέπει να αναβαθμιστεί σε υψηλότερο επίπεδο συζητήσεων δηλ. στο Λευκό Οίκο, και όχι στη συνάντηση που είχε ο κ. Σαμαράς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Αυτό, παρά την ανακοίνωση του αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», ότι είναι ένας από τους στόχους της επίσκεψης στην Ουάσιγκτον του κ. Σαμαρά αναμένεται να το συζητήσει η Ελλάδα κατά τη διάρκεια της προεδρίας της ΕΕ, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014. Ο κ.Μπάιντεν στα σχόλια που αναφέρει η «Καθημερινή» δεν αναφέρει το όνομα “Μακεδονία”. Ωστόσο σημειώνεται ότι η ελληνική προεδρία της ΕΕ αναφέρεται σε μια σειρά από ερωτήματα όπως διαφωνία ονόματος της ΦΥΡΟΜ και στην Ευρω-Ατλαντική οικονομική ένωση.

Στη συνέχεια η συζήτηση επεκτάθηκε, για την πρόοδος της Αλβανίας για την ένταξη στην Ε.Ε. και στη διαμάχη με την Ελλάδα για τα θαλάσσια σύνορα. Επίσης έγινε συζήτηση για την ολοκλήρωσης της οικονομικής ζώνης της Σερβίας και του Κοσσυφοπεδίου και φυσικά στηντουρκική διαπραγματεύση για ένταξη στην ΕΕ, καθώς και στις απαιτήσεις των τουρκικών αρχών να συμμετέχουν σε μια πιθανή συμφωνία ελεύθερων συναλλαγών μεταξύ της ΕΕ και των ΗΠΑ.

Εν τω μεταξύ, ελληνικά ΜΜΕ επιβεβαίωσαν ότι ο μεσολαβητής στις συνομιλίες για τη διαφωνία του ονόματος, Μάθιου Νίμιτς, θα παραστεί στη σύνοδο του κ. Σαμαρά με το Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Ban Ki-moon το απόγευμα της Παρασκευής στη Νέα Υόρκη.
Αναμένεται ότι η θα συζητηθεί διαφορά Σκοπίων – Ελλάδας, και η κατάσταση της Κύπρος.

Δύο θέματα που οδηγούν στον ΟΗΕ και σε μία κατάσταση στην οποία η Ελλάδα αποφεύγει, η εντατικοποίηση των συνομιλιών, να είναι ως βασικά θέματα σε αυτή τη συνάντηση.
πηγημεταφρασης
http://kalmopias.blogspot.gr/2013/08/blog-post_5258.html

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Η ΓΓΠΣ.ΠΡΟΣΤΙΜΟ 150.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Η ΓΓΠΣ.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 150.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ!!!!

Μ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ: "ΤΟ ΨΟΦΙΜΙ...ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ..."

Μ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ:

"ΤΟ ΨΟΦΙΜΙ...ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ..."

«Κοπανατζήδες» το 70% των υπαλλήλων σε ΕΟΤ και ΕΤΕΑ - κοινωνία - Το Βήμα Online

«Κοπανατζήδες» το 70% των υπαλλήλων σε ΕΟΤ και ΕΤΕΑ 


 40 χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια των κοπανατζήδων δημοσίων υπαλλήλων, που χρόνο με τον χρόνο αυξάνονταν και τώρα έφτασαν στο 70% των υπαλλήλων σε ΕΟΤ και ΕΤΕΑ. Και πως αυξάνονταν; Έτσι με το ζόρι προσλήφθηκαν, από μόνοι τους; Το ποιοί και γιατί τους προσλάμβαναν  χωρίς να καλύπτουν κάποιες  ανάγκες των υπηρεσιών, γνωρίζοντας ότι ήδη ο αριθμός τους αυξάνονταν συνεχώς, τους γνωρίζουμε όλοι μας. Τώρα που αναγκάζονται να το ομολογήσουν, θα τους απολύσουν προφανώς, Και δεν αποκλείεται, μάλλον είναι βέβαιο, ότι τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης και των ΜΜΕ, θα το παρουσιάσουν σαν επίτευγμα και απόδειξη ότι "κάτι αλλάζει" και σαν νίκη των κυβερνόντων απέναντι στο "σάπιο" καθεστός των ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΩΝ κυβερνήσεων... Ποιοί είναι οι εξυγειαντές; Μα ο 'Αδωνης και ο Κυριάκος!! Και αν τους θυμίσει κάποιος, ότι αυτά τα δύο αμαρτωλά κόμματα κυβερνάνε τη χώρα μας, ΧΩΡΙΣ ανάπαυλα, από το 1945 μέχρι σήμερα... θα απαντήσουν ότι αυτοί συμμετέχουν για πρώτη φορά σε υπουργική θέση, και αν τους αφήσουν να ολοκληρώσουν το έργο τους, θα......... Καλά να μας κάνουν κωλοέλληνες!!

 @radical30


- κοινωνία - Το Βήμα Online

▶ Αντιπαράθεση Μητσοτάκη-ΚΚΕ - YouTube

▶ Αντιπαράθεση Μητσοτάκη-ΚΚΕ

Ανυπακοή; Α πα πα...


 - YouTube

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΕΑΝ ΔΩΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟ 7 R ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. 
ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΕΑΝ ΔΩΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟ 7 R ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ.
ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

Άνεμος Αντίστασης: Φώτο: Πως η γλώσσα του σώματος, υποδηλώνει την αποτυχία Σαμαρά στις ΗΠΑ

Άνεμος Αντίστασης:

Φώτο: Πως η γλώσσα του σώματος, υποδηλώνει την αποτυχία Σαμαρά στις ΗΠΑ