Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

▶ 2008-03-01 Η Μηχανή του χρόνου - Ναπολέων Ζέρβας - YouTube

▶ 2008-03-01 Η Μηχανή του χρόνου - Ναπολέων Ζέρβας

 - YouTube

«Οι "58" για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς»

Τι σχέση έχει ο Ολυμπιακός και ο Αργύρης Σαλιαρέλης με την κίνηση των 58 για την κεντροαριστερά; Ο Κώστας Καίσαρης , έχει τις απαντήσεις!!
Υπόθεση εργασίας: Ξαφνικά του τη βαράει ένα πρωί του Βαγγέλη και φεύγει από τον Ολυμπιακό και το ποδόσφαιρο. Επαναλαμβάνει τη δήλωσή του ότι "δεν με εκφράζει η Ελλάδα της κ.Παπανδρέου και του κ.Κορέα" παίρνει τα λεφτά του και πάει να ζήσει στο Λονδίνο.
Ποιός να μπει στον Ολυμπιακό, μ΄αυτή την κρίση; Αναλαμβάνει προσωρινή διοίκηση, με πρόεδρο τον Λεωνίδα Θεοδωρακάκη κι αρχίζουν να ψάχνουν για λεφτά. Ποιος να βάλει όμως το χέρι στην τσέπη την σήμερον ημέραν; Πουλιούνται, λοιπόν, ένας-ένας οι καλοί ποδοσφαιριστές και για να μη γίνει ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, γίνεται Παναθηναϊκός. Παίζει δηλαδή με παιδάκια από τις ακαδημίες και τεχνική ηγεσία το δίδυμο Αμανατίδη-Βαΐτση.
Και ξαφνικά εμφανίζεται σαν επικεφαλής της κίνησης 58 ολυμπιακών προσωπικοτήτων,  για την σωτηρία του Ολυμπιακού, ο Αργύρης Σαλιαρέλης. Ότι δεν πάει άλλο, δηλαδή, κι ότι πρέπει να ενωθούν όλες οι "ερυθρόλευκες" δυνάμεις για να βγει ο Ολυμπιακός από το αδιέξοδο. Και να επιστρέψει στους τίτλους. Τι θα συνέβαινε σε αυτή την υποθετική περίπτωση; Όταν αυτή η κίνηση των 58 ολυμπιακών έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της;
Θα ανέβαιναν αυτόματα, και κατακόρυφα μάλιστα, οι τιμές στα αβγά και στα γιαούρτια. Σε σημείο να υπάρχει έλλειψη στα ράφια των σούπερ-μάρκετ. Ειδικά τα γιαούρτια θα τα έριχναν μαζί με τους κεσέδες.
Τις προάλλες στο Ακροπόλ

Αυτή, όπως είπαμε, είναι μια 100% υποθετική περίπτωση, που ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας μας και μόνο. Να χρεοκοπήσει ο Ολυμπιακός και να αναλάβει πρωτοβουλία για να τον σώσει ο Αργύρης Σαλιαρέλης. Αντίθετα, χρεοκοπίες πραγματικές, συμβαίνουν καθημερινά. Με πρώτη και καλύτερη την χρεοκοπία της χώρας. Και τους Σαλιαρέληδες της πολιτικής, να έχουν το θράσος να εμφανίζονται σαν σωτήρες. Θράσος και στον μεγαλύτερο βαθμό μάλιστα.
Το λιγότερο που μπορείς να πεις για την περιβόητη πρωτοβουλία των 58 ή 59, για την ανασύσταση της κεντροαριστεράς. Πράγματι, όταν δεν υπάρχει η ντροπή και το φιλότιμο, το θράσος περισσεύει. Στην τύχη κάποια ονόματα των Σαλιαρέληδων της πολιτικής, που μαζεύτηκαν τις προάλλες στο Ακροπόλ: Χριστοδουλάλης, Αυγερινός, Γιαννίτσης, Στάυρος Μπένος, Κοντογιαννόπουλος, Δρυς, Μπίστης, Τζουμάκας...
Δεν θα μπορούσαν, βέβαια, να λείψουν κι ο νο 1 γλεντζές του κινήματος που ακούει στο όνομα Κώστας Σκανδαλίδης, ο Γρηγόρης Ψαριανός σε ρόλο κομπέρ και ο διανοητής-καλλιτέχνης, Γιάννης Μπέζος.Σε άλλο κράτος κάποιοι εξ΄αυτών θα είχαν καταδικασθεί, ενδεχόμενα, για εσχάτη προδοσία. Κι όσοι άλλοι κυβέρνησαν και με τις αποφάσεις τους προκάλεσαν την χρεοκοπία της χώρας και την εξαθλίωση των κατοίκων της.
Αν δεν έχουν ευθύνες, δηλαδή, οι διατελέσαντες πρωθυπουργοί και οι υπουργοί οικονομικών, ποιοί έχουν; Οι συνταξιούχοι των τριών και εξήντα και οι άνεργοι; Αυτοί έχουν την τεράστια ευθύνη ότι τους ψήφιζαν. Και συνεχίζουν να τους ψηφίζουν.
Ο λαός διά της ψήφου του είναι ο ηθικός αυτουργός. Οι φυσικοί αυτουργοί για την καταστροφή της χώρας έχουν ονοματεπώνυμο. Για Σαλιαρέληδες της πολιτικής έχουμε να κάνουμε όταν μιλάμε για Κ.Καραμανλή, Γ.Παπανδρέου και τώρα τον Α. Σαμαρά. Σε μια άλλη χώρα το λιγότερο που θα είχε γίνει, θα ήταν να τους έχουν στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα. Όσοι άσκησαν πολιτική εξουσία και κατά συνέπεια έχουν ευθύνη για την πτώχευση της χώρας.
Τραβάς γραμμή, μετά το Καστελόριζο
Κανονικά αν υπήρχε κράτος σοβαρό, από το Καστελόριζο και μετά τραβάς γραμμή. Όσοι κυβέρνησαν, τέλος. Πάνε σπίτια τους. Η μικρότερη ποινή που θα μπορούσε να τους επιβληθεί θα ήταν αυτή. Στα πλαίσια του αστικού πολιτεύματος.
Κι ας βρεθούν κάποιοι άλλοι να διαχειρισθούν αυτή την πτώχευση. Δεν είναι δυνατόν, για τριάντα χρόνια, να είναι Υπουργός ο Βενιζέλος. Δεν είναι δυνατόν να θέλουν να επιστρέψουν στην κεντρική πολιτική σκηνή ο Πρωτόπαππας, ο Χριστοδουλάκης, ο Αυγερινός, ο Μπίστης. Να ξαναγίνουν υπουργοί. Γιατί, σου λέει, να είναι Υπουργός ο Χρυσοχοΐδης; Επειδή έσκασε η βόμβα στα χέρια του Ξηρού; Στα δικά μας έσκασε η Ελλάδα.
Όταν έχει διαλυθεί η χώρα, όταν η Ελλάδα έχει επιστρέψει στις ξυλόσομπες και στα μαγκάλια και δεν υπάρχει πετρέλαιο για σχολεία και νοσοκομεία, αυτοί καβλαντίζουν για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς. Γιατί περί καβλάντας πρόκειται. Όταν έχουν λύσει όλα τους τα προσωπικά προβλήματα, θέλουν να επιστρέψουν στην πολιτική και γιατί όχι στην εξουσία, αφού πλέον, οι μέρες της κυβέρνησης Σαμαρά είναι μετρημένες.
Και δεν έχουν ακριβύνει τα αυγά, ούτε οι ντομάτες, ούτε τα γιαούρτια. Ο κόσμος άβουλος και αδύναμος να αντιδράσει, κάθεται και τους παρακολουθεί. Ούτε καν την αισθητική του δεν ενοχλούν οι Σαλιαρέληδες της πολιτικής. Που είναι χειρότεροι από τον κανονικό Σαλιαρέλη. Αυτός, τουλάχιστον, ένα Κύπελλο το πήρε, τον Ντέταρι πούληγσε και έκανε τα λεφτά παντελονάτα. Οι Σαλιαρέληδες της πολιτικής, ξεπούλησαν την χώρα…

Κώστας Καίσαρης                                                                  FOLLOW SPORT24

▶ Ανδρέας Παπανδρέου - Αναγνώριση Εθνικής Αντίστασης - YouTube

▶ Ανδρέας Παπανδρέου - Αναγνώριση Εθνικής Αντίστασης

Πολλά μπορεί να καταμαρτυρήσει κάθε αδέσμευτος Έλληνας πολίτης για τα πεπραγμένα
του Ανδρέα Παπανδρέου στη πολυετή πρωθυπουργική θητεία του. Συχνά  ερωτώμαι  από
τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, κάποιους φίλους που παίρνουν στα σοβαρά τις απόψεις μου -
κυρίως λόγω ηλικίας, φαντάζομαι - για πρόσωπα και γεγονότα εκείνης της ιστορικής για την
πατρίδα μας εποχής  (1940-1982) ή και αργότερα. Δεν είμαι ιστορικός βέβαια, απλά  δίνω το
προσωπικό μου στίγμα, για το πως τα έζησα  και πόσο με άγγιξαν ή επηρέασαν τη ζωή μου.
Για τον Ανδρέα Παπανδρέου η θέση μου είναι θετική. Και μόνο η Αναγνώριση της Εθνικής
Αντίστασης, ήταν μια πράξη που δικαιώνει και φωτίζει την ύπαρξή του στη πολιτική κονίστρ
της χώρας μας. Ακούστε αυτό τον ιστορικό λόγο του Ανδρέα στη Βουλή των Ελλήνων κα θα
καταλάβετε τι εννοώ....

http://youtu.be/bemQvjovsFc

@radical30


 - YouTube

ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ

ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ

«Πάτωσε» η Ελλάδα στην ΕΕ, του Γιώργου Δελαστίκ | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

«Πάτωσε» η Ελλάδα στην ΕΕ, του Γιώργου Δελαστίκ

| TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Κάν' το σαν... άλλοτε (vids) - sport-fm.gr ΘΕΜΑ - Ολυμπιακός | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Κάν' το σαν... άλλοτε (vids) - sport-fm.gr ΘΕΜΑ - Ολυμπιακός



 | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6

▶ Εθνικοί ευεργέτες ~ Αληθινά σενάρια ΕΤ3 - Video Dailymotion

▶ Εθνικοί ευεργέτες ~ Αληθινά σενάρια ΕΤ3

 - Video Dailymotion

▶ Υπόγεια Θεσσαλονίκη ~ Η πόλη κάτω από την πόλη ~ Αληθινά σενάρια ΕΤ3 - Video Dailymotion

▶ Υπόγεια Θεσσαλονίκη ~ Η πόλη κάτω από την πόλη

~ Αληθινά σενάρια ΕΤ3 - Video Dailymotion

Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1ου

<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/x110hlh"></iframe><br /><a href="http://www.dailymotion.com/video/x110hlh_%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%AC-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CF%843_people" target="_blank">&Eta; &delta;&omicron;&lambda;&omicron;&phi;&omicron;&nu;ί&alpha; &tau;&omicron;&upsilon; &Beta;&alpha;&sigma;&iota;&lambda;&iota;ά &Gamma;&epsilon;&omega;&rho;&gamma;ί&omicron;&upsilon; &tau;&omicron;&upsilon; &Alpha;΄ &sigma;&tau;&eta;...</a> <i> από <a href="http://www.dailymotion.com/KRASODAD" target="_blank">KRASODAD</a></i>

WWII Behind Closed Doors: Στάλιν - οι Ναζί και η Δύση (Ντοκιμαντέρ BBC) - Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online

Vikings - Βίκινγκς | Ντοκιμαντέρ BBC Online - Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online

Vikings - Βίκινγκς | Ντοκιμαντέρ BBC Online - Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online

Ο 1ος Παγκόσμιος πόλεμος - Ντοκιμαντέρ BBC - Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online

Ο 1ος Παγκόσμιος πόλεμος - Ντοκιμαντέρ BBC -

Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online

Ο 1ος Παγκόσμιος πόλεμος - Ντοκιμαντέρ BBC - Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online

Ο 1ος Παγκόσμιος πόλεμος - Ντοκιμαντέρ BBC -

Cosmos greek Documentaries | Ντοκιμαντέρ online

Οι «58»: δεκανίκι του Μνημονίου με Κεντροαριστερό μανδύα, του Ο. Βουδούρη | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Οι «58»: δεκανίκι του Μνημονίου με Κεντροαριστερό μανδύα,
του Ο. Βουδούρη

 | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Αφιέρωμα στον Κ. Καβάφη

27 Iουνίου 1906, 2 μ.μ.

Αφιέρωμα στον Κ. Καβάφη

| TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Η αμαρτωλή Ιστορία των Τσέτνικς | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Η αμαρτωλή Ιστορία των Τσέτνικς

| TVXS - TV Χωρίς Σύνορα