Δημοφιλείς αναρτήσεις

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

KYBEΡΝΗΣΗ ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ

KYBEΡΝΗΣΗ ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ
«Το θέμα είναι πολιτικό»
Μ. Μυρίλλας

«Επί τρεις μήνες αλλάζουμε την εικόνα της Ελλάδας και διαπραγματευόμαστε σκληρά για να βγούμε από το αδιέξοδο. Έχουμε ήδη και στα εργασιακά και στα άλλα αλλάξει πολλές από τις αρχικές προτάσεις της τρόικας και η διαπραγμάτευση συνεχίζεται. Το μόνο μου κριτήριο είναι η Ελλάδα και το μέλλον της». 

Αντώνης Σαμαράς
Περιφεριάρχης Ελλάδος των ΕΕ/ΔΝΤ



«Το θέμα είναι πολιτικό» | ΘΕΜΑΤΑ | Protagon

«Το θέμα είναι πολιτικό» | ΘΕΜΑΤΑ | Protagon

....Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε  ότι οι συζητήσεις για τα εργασιακά δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως τίποτα στο γενικό σχέδιο για την ανταγωνιστικότητα της χώρας. Σημείωσε πάντως ότι η συμφωνία πρέπει να ολοκληρωθεί για να έχει την αποδοχή της κοινωνίας, των ξένων εταίρων και των αγορών. Έσπευσε πάντως να τονίσει ότι «είμαστε εθνικά ενωμένοι» και το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την κυβέρνηση.

....και ο Φώτης Κουβέλης απέρριψε κατηγορηματικά τις παρεμβάσεις στα εργασιακά, λέγοντας, απλώς, ότι η ΔΗΜΑΡ δεν πρόκειται να τις ψηφίσει. «Αν γίνουν αυτά που ζητεί η τρόικα θα τροφοδοτηθεί η ανεργία και θα ενταθεί η ύφεση» είπε.


ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ v KΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ

ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ v KΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ


ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ

... Εν κατακλείδι, η σημερινή κυβέρνηση βασίζει την στρατηγική της στην ίδια σαθρή λογική του κ. Παπακωνσταντίνου. Που παρέσυρε την χώρα στο σημερινό τέλμα και έδωσε στην Ευρώπη την ευκαιρία να ρίξει στο ίδιο με εμάς τέλμα, σοβαρές χώρες όπως
η Ιρλανδία και η Ισπανία (χρησιμοποιώντας πολιτικές που «εξελίχθηκαν» στο ελληνικό «πειραματικό εργαστήρι»).

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ


  • Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
  • Επεξεργασία/Διαγραφή αυτού του μηνύματος
  • Διαγραφή αυτής της δημοσίευσης
  • Εμφάνιση της IP του συγγραφέα
  • Report post to moderator or admin
  • Lock post for new reports

Ζητείται ένας έλληνας Φρ. Ρούσβελτ...

Δημοσίευση 
... αλλά ματαίως φυσικά. Εμείς διαθέτουμε Κωστάκηδες, Γιωργάκηδες και Αντωνάκηδες και η κατάθλιψη της κοινωνίας μας χτυπάει "κόκκινο"...

@radical30

Πόσοι υπάλληλοι προσελήφθησαν στη Γενική Κυβέρνηση;

Πόσοι υπάλληλοι προσελήφθησαν στη Γενική Κυβέρνηση;



Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων σχετικά με τις προσλήψεις προσωπικού στη Γενική Κυβέρνηση υπέβαλαν προς τους υπουργούς Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, και ο βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος.