Δημοφιλείς αναρτήσεις

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

H χαριστική βολή…

 

Όλη η Ελλάδα χρωστάει στις τράπεζες. Στεγαστικά, καταναλωτικά… και δεν συμμαζεύεται.

Μόνο που, πλέον, δεν τους χρωστάμε απλά, τους ανήκουμε (με εντολή Σαμαρά…). Η κυβέρνηση εφαρμόζει το «ιρλανδικό μοντέλο» (με πολύ πιο σκληρούς όρους για τους Έλληνες) και -στο εξής- η τράπεζα θα έρχεται και θα μας παίρνει όλα τα λεφτά, πετώντας μας ένα ξεροκόμματο. Ίσα για να μην πεθάνουμε (γιατί δεν τους συμφέρει να πεθάνουμε -πώς θα τους πληρώνουμε;).

Πόσο θα είναι αυτό το ξεροκόμματο; Διαβάστε αυτή την Κυριακή Στο ΧΩΝΙ πόσα χρήματα θα δικαιολογεί η τράπεζα για τη δική σας συγκεκριμένη περίπτωση. Δείτε τους πίνακες και μάθετε, ανάλογα με την οικογενειακή σας κατάσταση, με πόσα θα σας επιτρέπουν να ζήσετε. Είστε εργένης; Τόσα. Είστε οικογένεια με δύο παιδιά και έναν παππού; Τόσα.

Διαβάστε και φρίξτε: από την τράπεζα θα εξαρτάται αν θα έχετε το δικαίωμα για «επιπλέον δαπάνες εστίασης», αν θα μπορείτε -σε εξαιρετικές περιπτώσεις- να αγοράζετε «επιπλέον διαρκή αγαθά και συσκευές» (θα έχουν το δικαίωμα να σου λένε «όχι» ακόμη κι αν χαλάσει το ψυγείο!), αν θα μπορείτε -πού και πού- να καταναλώνετε αλκοολούχα ποτά ή να καπνίζετε, αν θα απολαμβάνετε υπηρεσίες αναψυχής, πολιτισμού και αθλητισμού.

Όλα τα παραδείγματα για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση: Πώς τα καταφέρνουν να δικαιολογούν λιγότερα έξοδα για τη διαβίωση ενός ζευγαριού από ό,τι δύο ενήλικες ξεχωριστά! Πώς τα καταφέρνουν να δικαιολογούν λιγότερα έξοδα από το μέσο εισόδημα!

Η τράπεζα θα ορίζει πόσα θα έχεις το μήνα για να ζεις… Τα υπόλοιπα δικά της!

Το ΧΩΝΙ

-------------

Αυτήν την Κυριακή : Αναλυτικοί πίνακες, παραδείγματα και αλήθειες που θα σας σοκάρουν. Μη χάσετε Το ΧΩΝΙ και αυτή την Κυριακή.

Στα περίπτερα όλης της Ελλάδας.

Search

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου