Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Έχεις σκεφτεί ποτέ;

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι τα τραγούδια που ακούς και οι ταινίες που βλέπεις μπορεί να είναι "σπυρί στον κώλο" για το κατεστημένο ; Γιατί δίνεις δύναμη σ' αυτούς που θα στα απαγορεύσουν ; Οργίζεσαι που δεν μπορείς να περπατήσεις με ασφάλεια στο δρόμο ό,τι ώρα θες. Και την οργή σου αυτή την διοχετεύεις σε δύναμη υπέρ αυτών που θα λύσουν το πρόβλημα σου, όχι με την πάταξη της εγκληματικότητας, αλλά με την απαγόρευση της εξόδου από το σπίτι.

Νευριάζεις που σε λέμε κακή οδηγό επειδή είσαι γυναίκα ή ακατάλληλη για διευθύντρια ή και χαζή επειδή είσαι ξανθιά, αλλά στηρίζεις αυτούς που θα σε κλείσουν μες στο σπίτι. Σε εκνευρίζει όταν οι άλλοι γνωρίζουν περισσότερα από
σένα αλλά εκστασιάζεσαι με τους εχθρούς της γνώσης.

Είσαι κοντός, χοντρός, άσχημος κι όχι μόνο φοράς την μάσκα της άριας φυλής αλλά και θεωρείς μαύρους, λεσβίες, αδερφές, αλλόγλωσους και αλλόθρησκους ως παιδιά ενός κατώτερου θεού.

Ως τώρα άλλη απαγόρευση δεν ένιωσες πέραν της βούλησης της μαμάς σου και του μπαμπά σου. Και στηρίζεις αυτούς που θα σου κλέψουν ό,τι θεωρούσες αυτονόητο. Που θα σου πουν τι σ' αρέσει, που ο ιδρώτας σου θα είναι το νερό τους.

Διοχέτευσες τόση οργή ως απόρροια του από παντού ευνουχισμού σου. Άλλοι σε έκαναν σκουπίδι. Και τώρα φταίει ο αδύναμος ; Φταίει ο αδύναμος που ήρθε από μια χώρα που του σφάζουν μάνα, γυναίκα κι αδερφή, για τον ευνουχισμό που δέχθηκες από τη μάμα, το δάσκαλο, τον υπουργό;

Θα μπορούσα να σε πω αμόρφωτο ή βλάκα. Προτιμώ να σε πω πλανεμένο...

Δημήτρης Βαρδαβάς Jr.
πηγή: facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου